Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от музея на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снимки от музея на Алфа Ромео

На този адрес ще намерите всичките снимки които направих от музея...скоро когато преработа филмчето което е 1час и нещо ще го кача и него

Ето адреса:

http://kgb.alfaromeo-bg.com/Arese/

Ако имате някви въпроси питайте...скоро ще напиша и малък разказ за посещението.

Ето две интересни снимки...първата е на Алфа БиМоторе от 1935 година...което означава два двигатела един отпред един отзад...всеки 8цилиндров редови 270коня общо 540коня...максимална скорост от 325км/ч...колата е разработена от тунинг филиала на Алфа Ромео Скуадера Ферари;

sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

На задния фон на първата снимки виждате група немски "туристи" които бяха с големи тефтери записваха всичко и няколко от тях снимаха с апарати колкото моя двигател...крадат мамцата им

Ето и първата Алфа от 1908година...двигател 1.6 2цилиндъра моноглок 10коня и 40км/ч максимална скорост:

sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

готино ... ..Ама някои искаме да ги разгледаме само , а не да ги качваме на билборд Ако бяха с около 70% по-малки щяха да имат шанс да се поберат в екрана

Comment

усетих се аз ама трябва да седна да си играя да ги смаля малко...а са доста снимки.

Имало няква програма дето правила малките снимки за веб саитове...ама ни я знам коя е нито съм ползвал подобно нещо.

Ще измисля нещо до една седмица...

п.с:Довечера ще водя битка с прехвърлянето на филмчето от камерата която си взех на дискове (ако ми остане време)...ако срещна трудности ще ти викам за подкрепление
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          усетих се аз ама трябва да седна да си играя да ги смаля малко...а са доста снимки.

Имало няква програма дето правила малките снимки за веб саитове...ама ни я знам коя е нито съм ползвал подобно нещо.

Ще измисля нещо до една седмица...

п.с:Довечера ще водя битка с прехвърлянето на филмчето от камерата която си взех на дискове (ако ми остане време)...ако срещна трудности ще ти викам за подкрепление
          ако мога , ще помагам

Comment

Браво, КГБ! Доста ценни снимки си направил от музея. При мен малко беавно се зареждат ама то е от връзката. Дай Боже и ние да видим на живо това.
            '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Страхотни снимки
              Мога само да си представя как си се чувствал там
              Много ми хареса златистия ФИАТ Това концепт автомобил ли е
              sigpic

Comment

Фиатове няма в музея на Алфа предпологам говориш за снимките от женева...да концепт кар е и е разработка на университета в торино...

иначе в интерес на истината ми беше по-интересно в музея на Алфа от колкото на Салона в Женева
                sigpic

Comment

Филмчето е качено на нета...това е най-компактния вариант...350МВ 1час и 12мин. следващия който ще е нормалния вариант ще е около 1.2ГБ.

Препоръвам ползването на медиа плаер класик...от колкото на виндовс медиа плаер защото накъсва звука и картината повече.

Съвет: ако искате да погледнете някой детайл или характеристиките на дадена кола спрете филмчето на пауза.

ето адреса:

http://kgb.alfaromeo-bg.com/Arese/

Най-отгоре първия фаил...който е 350МВ това е филмчето.

п.с: специални благодарности на Валери и Григор.

Филма е собственост на "Клуб Алфа Ромео България" и неговото разпростряняване от не членове на клуба е ЗАБРАНЕНО!!!
                  sigpic

Comment

Working...
                  X